Het Gewat 18, 5258 KL, Berlicum, NL
+31 653415003
contact@stream55.nl

Geldt Vitaliteit alleen voor werknemers?

Strategie en Marketing Advies

“Vitaal” in de “Vandale” staat voor “krachtig en energiek” maar ook voor”essentieel voor de werking van iets”.  En daarom ben ik van mening dat vitaliteit niet alleen voor medewerkers maar voor alle bedrijfsonderdelen geldt. 

Vandaag las ik in “de ondernemer” dat 2020 het jaar wordt van de vitale werkvloer. Een mooi streven want vitale medewerkers dragen bij aan een betere gezondheid, minder uitval, meer geluk en dus betere resultaten. Ondernemers onderkennen dit belang en investeren in het verbeteren van de vitaliteit van de werknemer.

Maar met vitale medewerkers ben je er nog niet. Hoe vitaal is uw onderneming als geheel? Heeft u een heldere visie? Is die gekoppeld aan een strategie? Is de strategie helder en duidelijk voor uw medewerkers? 

Een heldere strategie die goed gecommuniceerd wordt geeft richting aan uw medewerkers. En medewerkers die weten waarvoor ze iedere morgen uit bed komen en samen aan een doel werken zijn gelukkiger, productiever en dus vitaler. 

Daarnaast is een heldere strategie essentieel voor betere bedrijfsrendementen en continuïteit. En dat is ook een fijne gedachte voor u en uw medewerkers. 

Graag eens over doorpraten? Laat een reaktie achter of vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *