Het Gewat 18, 5258 KL, Berlicum, NL
+31 653415003
contact@stream55.nl

Klaar voor 2020?

Strategie en Marketing Advies

Eindejaarsstress: Herkent u dat? Ieder jaar komt het terug. Een spagaat tussen plannen maken voor het volgende jaar en er ook voor zorgen dat de van dit jaar nog worden gehaald.

Veel bedrijven geven aan dat de (strategische) vaak tekort schiet en wordt uitgesteld omdat de focus op de laatste maanden van het jaar is gericht.

Toch heeft het maken van een goede strategische planning veel voordelen:

  • Een goed strategisch plan maakt uw organisatie wendbaar.
  • Omdat uw visie, uw waarden en doelen duidelijk zijn is het bepalen van de strategie eenvoudiger, kunt u daar uw marketing en communicatieactiviteiten op afstemmen en indien nodig aanpassen op veranderende marktomstandigheden.
  • Uw klanten worden beter door u bediend. U weet hoe u ze moet bereiken en wat de juiste boodschap is. Zij weten u te vinden en worden in alle fases van de klantreis op de juiste en op een eenduidige manier aangesproken.
  • Het hebben van een heldere strategie leidt uiteindelijk tot een beter rendement. Voor uw organisatie, uw medewerkers en uw klanten.

De eindejaarsrally en tijd vrijmaken voor een goed strategieplan? U vindt dat lastig? Laat maar weten. Ik heb wel een paar idee├źn om u hiermee te helpen en u uit die spagaat te halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *